official movie site

StartSpin.nl

Als startpagina - Bij je favorieten - Eigen startpagina

Rubrieken

B • Back to the Future Trilogy
 • I ; Marty McFly (Fox) reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown (Lloyd). Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze weer verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc. Emmett Brown uit 1955 een weg terug naar de toekomst vinden. II ; In dit langverwachte vervolg moet Marty met Doc Brown naar de toekomst reizen om zijn toekomstige zoon uit de problemen te helpen. Zonder dat ze het weten 'leent' Marty's aartsrivaal Biff Tannen de tijdmachine om een kalender met sportuitslagen naar zijn vroegere ik in 1955 te brengen. Als Marty er in het heden achterkomt dat Biff met gokken een fortuin heeft vergaard, moet hij terug naar 1955 om de zaken weer recht te zetten. III ; Doc Brown is in 1885 gestrand en Marty gaat weer terug in de tijd om hem te redden. Helaas raakt de benzine van de DeLorean op en moeten ze een andere manier verzinnen om terug naar de toekomst te komen. Hierbij worden ze gehinderd door de een voorouder van Biff Tannen, die op het leven van Doc Brown uit is.
  http://www.bttfmovie.com/

 • Bad Boys 2
 • De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus (Martin Lawrence) niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike (Will Smith)...
  http://www.sonypictures.com/movies/badboys2/site/

 • Bandidas
 • Een avontuur dat zich in 1888 Mexico afspeelt, waarin twee verschillende vrouwen - de ťťn een rijkeluisdochter die in Europa gestudeerd heeft, de andere een grofgebekte boerin - samenwerken om een corrupte agent tegen te gaan... door succesvolle bankberovers te worden.
  http://www.bandidas-lefilm.com/

 • Bandits
 • De bankberovers Joe en Terry, beste vrienden, zijn het zat om in de gevangenis te zitten. Joe ontsnapt, en terwijl Terry aarzelend volgt krijgen ze een idee: ze kunnen een bar kopen in Acapulco, en het enige dat ze daarvoor hoeven te doen is een aantal banken te beroven. Onderweg komen ze per ongeluk Kate tegen, die met ze mee besluit te gaan.
  http://www.bandits-themovie.com/flash_site/index.html

 • Banlieue 13
 • Parijs, 2013. Damien is een eliteagent bij de politie, gespecialiseerd in martial-arts en een kei in undercoverwerk. Op een dag krijgt hij de zwaarste klus van zijn carriŤre aangeboden: hij moet in een agressieve en levensgevaarlijke straatbende infiltreren om te achterhalen waar de leden een krachtige bom bewaren, die de hele stad in de as zou kunnen leggen.
  http://www.banlieue13-lefilm.com/site1/index.html

 • Basic
 • Wanneer de gehate drilsergeant Nathan West en zes soldaten van zijn elite-eenheid verdwijnen tijdens een trainingsmissie in Panama, wordt er een onderzoek ingesteld. Twee commandoís overleven de missie, maar ze weigeren te praten over wat er zich afspeelde in de jungle. Voormalig Army Ranger en huidig drugsagent Tom Hardy wordt op de zaak gezet om informatie los te weken bij de twee soldaten. Al snel ontdekt hij dat sergeant West door zijn eigen manschappen werd omgebracht, maar de twee militairen leggen tegenstrijdige verklaringen af over wie verantwoordelijk is voor het doden.
  http://www.sonypictures.com/homevideo/basic/

 • Basic instinct 2
 • Schrijfster Catherine Tramell komt opnieuw in conflict met de wet. Scotland Yard wijst psychiater Andrew Glass (Morrissey) aan om haar te schaduwen. Er slaat een vonk over tussen de twee en er begint een spel van van spanning en verleiding.
  http://www.sonypictures.com/movies/basicinstinct2/

 • Batman Begins
 • De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, ťťn die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon begint Batman zijn strijd tegen het onrecht, tegen Don Falcone, de gekke dokter en drugdealer Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.
  http://www2.warnerbros.com/batmanbegins/index.html

 • Battle of the bulge
 • Op 16 December 1944 besloot Hitler een waanzinnig offensief te ontketenen met als belangrijkste einddoel de haven van Antwerpen te heroveren. In de Ardennen brak de hel los. Over een kilometers lang front braken Duitse Pantsertroepen door de geallieerde stellingen. Gesteund door chaos bij de geallieerden en door mistig weer, dat er voor zorgde dat de vijandelijke luchtmacht geen rol van betekenis kon spelen, leken de Duitsers het verloop van de oorlog danig te gaan verstoren. Maar om zware tanks te kunnen laten rijden is brandstof nodig. En dat was nu net iets waar de Duitsers een nijpend tekort aan hadden. Een groot geallieerd brandstofdepot is daarom het doel van de pantsertroepen. Onder leiding van hun fanatieke commandant (Robert Shaw) rukken ze op. Aan de geallieerde zijde is het intelligence-officier Kolonel Kiley (Henry Fonda) die zijn superieuren moet overtuigen van het gevaar van de Duitse dreiging.
  http://www.go2war2.nl/artikel/223

 • Battle Royale
 • Een klas studenten wordt naar een klein geÔsoleerd eiland gebracht. Daar aangekomen krijgen ze een kaart van het eiland, voedsel en verschillende wapens (de ene bruikbaarder dan de andere). Ze moeten gedurende drie dagen vechten met elkaar, zodat er ťťn persoon overblijft. Ze krijgen allemaal een halsband die explodeert als ze de regels overtreden. Als er na de derde dag meerdere mensen over zijn gebleven, zullen alle halsbanden exploderen...
  http://www.battleroyalefilm.net/

 • Be cool
 • Chili Palmer (Travolta), het mafialid dat filmproducer is geworden, trekt zich terug uit de filmwereld. In een nachtclub ontmoet hij een zangeres, Linda Moon, die hij beroemd wil maken. Ook in de muziekwereld blijkt het echter te wemelen van de criminelen en oplichters.
  http://www.becoolmovie.com/main.html

 • Beautiful Creatures
 • Dorothy en Petula hebben ťťn ding gemeen: een slechte smaak wat mannen betreft. Na een aanvaring met haar vriend besluit Dorothy om samen met haar hond weg te gaan. Ze komt Petula tegen, die net in elkaar is geslagen door haar vriend. In een poging Petula te helpen vermoordt Dorothy hem per ongeluk. In paniek besluiten de twee een plan te bedenken om de moord te verbergen.
  http://www.beautiful-creatures.com/

 • Bee Season
 • Eliza Naumann voelt zich een doodgewoon meisje. Alle aandacht van haar vader, een professor, gaat uit naar haar briljante broer Aaron. Haar moeder heeft het te druk met haar baan om haar veel aandacht te schenken. Maar dan wint ze opeens een spellingswedstrijd en er gaat met haar nieuw ontdekte talent een wereld voor haar open.
  http://www2.foxsearchlight.com/beeseason/site/index.php

 • Before Sunset
 • Negen jaar geleden brachten de Amerikaan Jesse en de Franse Celine een perfecte dag met elkaar door in Wenen. Nu, 9 jaar later, komen ze elkaar voor het eerst sindsdien weer tegen. Jesse is in Parijs om zijn boek over de gebeurtenissen van die dag te promoten. In de kleine anderhalf uur die de twee hebben voor Jesse naar het vliegveld moet praten de twee bij over wat er sindsdien in hun leven is gebeurd. Al snel blijkt hoe groot de impact van hun vorige ontmoeting het afgelopen decennium op hun leven is geweest.
  http://wip.warnerbros.com/beforesunset/

 • Behind Enemy Lines
 • De oorlog in BosniŽ-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft met een vliegdekschip in de regio aanwezig. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht te patrouilleren boven de veilige zone. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van de vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze gebruiken op tijd hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor: Stackhouse valt namelijk in de handen van de vijandelijke troepen.
  http://www.behindenemylinesmovie.com/

 • Bend It Like Beckham
 • Zoals zoveel voetbalgekke jongeren wil Jess graag voetballen zoals David Beckham. Haar traditionele ouders zien liever dat ze een rechtenstudie gaat doen, gaat samenwonen met een Aziatische jongen en leert om Indiaas eten te bereiden. Jules is de sterspeler van Hounslow Harriers, die Jess spot terwijl ze een balletje trapt in het park. Ze haalt Jess over om mee te gaan naar de training. Niet veel later sneakt Jess bij elke mogelijkheid het huis uit om te werken aan haar dribbels, afrondingen en vrije trappen. Wanneer Jessīs ouders ontdekken waar ze mee bezig is slaat de vlam natuurlijk in de pan. Ondertussen is Jules moeder Paula doodsbang dat Jules voetbalobsessie haar verandert in een schreeuwende lesbie.
  http://www2.foxsearchlight.com/benditlikebeckham/

 • Bewitched
 • Jack Wyatt is een matige filmster die zijn carriŤre een nieuwe impuls wil geven, door Darren Stephens te spelen in een nieuwe reeks van de klassieke tv-serie Bewitched. Jack ontmoet de prachtige Isabel en vindt haar uitermate geschikt om zijn vrouw Samantha in de serie te spelen. Hij weet echter niet dat Isabel daadwerkelijk een echte heks is, wat haar natuurlijk zeer geschikt maakt voor de rol.
  http://www.sonypictures.com/movies/bewitched/site/

 • Big Fish
 • William Bloom probeert meer te weten te komen over zijn stervende vader. Hij probeert zijn leven in kaart te brengen door de verschillende verhalen die over hem de ronde doen te combineren. Hierdoor begint hij de goede en slechte kanten van zijn vader beter te begrijpen.
  http://www.sonypictures.com/homevideo/bigfish/index.html

 • Big Momma's House 2
 • FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.
  http://www.bigmommashouse2.com/

 • Biker Boyz
 • De film vertelt het verhaal van Manuel Galloway, beter bekend als 'The King of Cali'. Manuel is de leider van een motorbende die bestaat uit Afro-Amerikaanse mannen, over het algemeen mannen met een kantoorbaan die 's avonds hun nette pakken omwisselen voor leren outfits. Tijdens de jaarlijke wedstrijd in Fresno probeert Manuel zijn titel te behouden.
  http://www.bikerboyz.com/

 • Billy Elliot
 • 1984. De 11-jarige Billy Elliot woont in een mijnwerkersstadje in het noordoosten van Engeland. Zijn moeder is onlangs overleden en hij moet vaak op zijn demente oma passen. Zijn vader en oudere broer Tony, beide mijnwerkers, zitten thuis. Ze zijn in staking. Billy krijgt iedere week wat geld voor zijn bokslessen. Hij vindt het boksen helemaal niet leuk want hij bakt er niets van. Wanneer Billy weer eens moet nablijven om zijn boksoefeningen te doen, ziet hij de balletklas van mevrouw Wilkinson trainen. Iets in de bewegingen van de meisjes spreekt hem aan en Billy besluit om mee te doen.
  http://www.billyelliot.com/

 • Birth
 • Anna, een vrouw van rond de dertig, staat tien jaar na de dood van haar echtgenoot op het punt om opnieuw te trouwen. Tijdens de verjaardag van haar moeder ontmoet Anna een 10-jarige jongen die haar vertelt dat hij de reÔncarnatie is van haar overleden echtgenoot. Het leven van Anna komt door die gebeurtenis flink overhoop te liggen.
  http://www.birthmovie.com/

 • Black Hawk Down
 • Het waargebeurde verhaal van de slag om Mogadishu, de langste grondstrijd met Amerikaanse troepen sinds Vietnam. Een elite-team van 120 Amerikaanse militairen werden op 3 oktober 1993 in Mogadishu gedropt om 2 Somalische luitenanten te ontvoeren. In plaats hiervan werden echter 2 Amerikaanse helikopters neergeschoten. Wat bedoeld was als een operatie van een uur, duurde 15 uur, met 18 Amerikaanse doden, 73 Amerikaanse gewonden, en honderden dode SomaliŽrs tot gevolg.
  http://www.sonypictures.com/homevideo/blackhawkdown/

 • Blade II
 • Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld, genaamd The Reaper. De bloeddorst van deze vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als andere vampiers voorzien hebben. Blade en Whistler besluiten samen te werken met The Bloodpackt, een elite team vampiers, aangezien ze dit maal een gezamenlijk doel hebben.
  http://www.blade2.com/

 • Blade Trinity
 • De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren. Bovendien proberen ze de duistere plannen van de gemene Danica Talos te dwarsbomen. Danica heeft namelijk de mysterieuze 'Drake' laten herrijzen en hoopt met zijn krachten eindelijk de wereld te onderwerpen aan de vampiers.
  http://www.bladetrinity.com/

 • Blind Spot,Hitler's Secretary
 • Documentaire waarin de 81-jarige Traudl Junge voor het eerst voor de camera over haar leven spreekt. Junge was vanaf 1942 tot aan de dood van Hitler zijn privť-secretaresse. Ze werkte met hem in zijn hoofdkwartier Obersalzberg, zijn Bavarische residentie in Berchtesgaden en ook tijdens de laatste weken van het nazi-regime in Hitlers bunker in Berlijn. Hij dicteerde zijn laatste wil en testament aan haar. In de lente van 2001 lukte het Andrť Heller om Traudl Junge ervan te overtuigen dat haar persoonlijke verhaal fascinerend en historisch belangwekkend genoeg was om vast te leggen. Jaren van contemplatie en zelfanalyse stellen Junge in staat terug te kijken op de periode uit haar leven waarin ze dagelijks met Hitler omging.
  http://www.sonyclassics.com/blindspot/core/hasFlash.html

 • Blood Work
 • De gepensioneerde FBI-directeur Terry McCaleb, die onlangs een harttransplantie heeft ondergaan, wordt ingehuurd om de dood van de zuster van Graciela Rivers te onderzoeken. Het toeval wil dat dat degene was van wie McCaleb het hart heeft gekregen. McCaleb komt er al snel achter dat er een seriemoordenaar achter de dood zat, iemand die jaren bij de FBI getraind heeft.
  http://bloodworkmovie.warnerbros.com/home.html

 • BloodRayne
 • In het RoemeniŽ van de 18de eeuw probeert Bloodrayne, een jonge dhampir (half mens/half vampier), de verkrachting van haar moeder en moord op haar vader te wreken. Bloodrayne is opgegroeid in een circus en kent haar krachten nog niet, totdat ze voor het eerst menselijk bloed proeft. Ze veranderd in een bloeddorstige vampierenjager en wordt door twee andere jagers ingeschakeld om een aantal levensgevaarlijke monsters te vernietigen.
  http://www.bloodrayne.com/loband/index.html

 • Blow
 • George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de touwtjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor om nooit hetzelfde lot te zullen treffen. Hij verhuist naar CaliforniŽ, waar hij zijn eigen drugshandel begint. Hij verkrijgt hiermee succes, maar komt wel in de bak terecht. In de gevangenis ontmoet hij een celgenoot die hem introduceert met de cocaÔnemarkt. Als hij vrijkomt wordt hij al snel de grootste speler in de handel in cocaÔne.
  http://www.getsomeblow.com/

 • Boat Trip
 • Twee heteroseksuele mannen boeken een reis op een cruiseschip in de hoop daar vrouwen te ontmoeten. Helaas voor hen komen ze tot de ontdekking dat ze zich op een volledig homoseksuele cruise bevinden.
  http://www.boattripthemovie.com/

 • Boogeyman
 • Tim lijkt een normaal en gelukkig leven te leiden in Chicago. Niets is echter minder waar, want hij wordt achterna gezeten door een angstaanjagend verleden dat te maken heeft met het monster uit de slaapkamerkast: de Boogeyman. Wanneer Tims moeder overlijdt, met wie hij geen contact meer had, keert hij terug naar zijn ouderlijk huis op het platteland. Tim moet zijn angsten onder ogen komen en ze zien te overwinnen. De enige manier om dit te bereiken is een nacht alleen door te brengen in het mysterieuze vervallen Victoriaanse huis.
  http://www.sonypictures.com/movies/boogeyman/spinvision/boogeyman_home.html

 • Bridget Jones, The Edge of Reason
 • Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.
  http://www.bridgetjonesmovie.com/#

 • Brokeback Mountain
 • De twintigers Ennis del Mar en Jack Twist ontmoeten elkaar in de zomer van 1963 op de hellingen van Brokeback Mountain in Wyoming. Tussen de twee schaapsherders ontvouwt zich in het uitgestrekte grasland een bijzondere, onorthodoxe relatie die hun hele leven zal gaan duren.
  http://www.brokebackmountain.com/home.html

 • Brother Bear
 • Lang, heel lang geleden, aan het einde van de ijstijd waren er eens drie broers. Toen de oudste gedood werd tijdens de jacht op een beer, nam de jongste, Kenai, wraak op dit dier. Voor straf veranderden de Goden hem zelf in een beer. Kenai leert de dierenwereld nu op een heel andere manier kennen en raakt bevriend met het jonge grizzly beertje Koda, die hem leert wat de echte betekenis van broederschap is.
  http://disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/brotherbear/main.html

 • Brotherhood of the Wolf
 • In Le Pacte des Loups wordt de wetenschapper Grťgoire de Fronsac door Lodewijk XV naar de Franse landstreek Gťvaudan gestuurd. Het is 1766 en dappere jagers proberen al 2 jaar zonder succes een monster te vangen. De Fronsac wordt eigenlijk naar de Gťvaudan gestuurd zodat hij het monster op kan zetten zodra het gevangen is, maar hij besluit ook zelf jacht te maken op dit mysterieuze beest. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door zijn bloedbroeder Mani en de jonge aristocraat Thomas D'Apcher. De Fronsac komt er achter dat er in de Gťvaudan meer aan de hand is dan hij het eerste gezicht had vermoed.
  http://www.brotherhoodofthewolf.com/

 • Bruce almighty
 • Bruce Nolan (Carrey) is een televisie verslaggever, en is de hele wereld zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin (Aniston). Na een helse dag op zijn werk, wordt hij heel boos op God. En als God dat hoort brengt hij hem een bezoek, en geeft hij hem al zijn krachten voor ťťn week, om te laten zien hoe moeilijk zijn baan wel niet is.
  http://www.brucealmighty.com/

 • Buffalo Soldiers
 • 1989: de Berlijnse muur staat op het punt te vallen. Op de Theodore Roosevelt Army Base, verkoopt Ray Elwood veel op de zwarte markt. Als er een nieuwe sergeant op de basis verschijnt, met de bedoeling de basis weer 'schoon' te maken, denkt Elwood dat hij niet veel problemen met hem zal krijgen. Maar daar zou hij wel eens ongelijk in kunnen krijgen.
  http://www.miramax.com/buffalo_soldiers/

 • Buitenspel
 • De 12-jarige Gilles droomt ervan om profvoetballer te worden en als Rode Duivel in het Koning Boudewijnstadion te spelen. Vader Bert steunt Gilles door dik en dun: hij is niet alleen Gilles' trouwste supporter, maar ook zijn persoonlijke trainer. Maar dan, totaal onverwacht, sterft Bert en het leven van Gilles stort in elkaar. Niet alleen verliest hij zijn vader, zijn vriend, zijn supporter en zijn trainer, er komen ook nogal wat financiŽle lijken uit de kast vallen...
  http://www.buitenspeldefilm.be/

 • Bulletproof Monk
 • De film vertelt het verhaal van een mysterieuze onsterfelijke Tibetaanse kung-fu meester. Hij heeft de afgelopen 60 jaar de wereld rondgereisd om een antiek document te beschermen, dat de sleutel is tot ongelimiteerde macht. De monnik moet echter op zoek naar een nieuwe beschermer, en besluit de jonge Kar te gaan trainen. Samen proberen ze de wereld te beschermen door het document uit handen te houden van een slechte kung-fu meester.
  http://www.bulletproofmonk.com/


official-movie-site.startspin.nl linkoverzicht
© 2018 StartSpin.nl

Counter Stats
new gaming consoles
new gaming consoles Counter