official movie site

StartSpin.nl

Als startpagina - Bij je favorieten - Eigen startpagina

Rubrieken

A • A Bridge Too Far
 • Het is tegen het einde van WOII. De Duitsers hebben het meeste van Frankrijk verloren en de geallieerden troepen besluiten om hun de beslissende trap te geven. Ze plannen om duizenden soldaten te droppen in Nederland en houden daar een paar sleutelplaatsen vast, tot versterking aankomt. De belangrijkste plaats is de brug bij Arnhem; wanneer deze is veroverd, kan deze alles blokkeren van het westen van Duitsland.
  http://www.go2war2.nl/artikel/227

 • A cinderella story
 • Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.
  http://www2.warnerbros.com/acinderellastory/index.html

 • A Beautiful Mind
 • John Nash is professor in de wiskunde aan de universiteit waar hij bekend staat als een arrogante professor. Veel studenten hebben bewondering voor hem en zijn zelfs een beetje bang voor hem. De enige dat dat niet is, is Alicia Larde. Zij durft de confrontatie aan te gaan met de beroemde professor. Zij is dan ook de vrouw met wie hij later zal trouwen. Nash werkt ondermeer aan de Riemann theorie waarmee hij internationaal zou kunnen doorbreken. Maar schizofrenie en een ernstige vorm van paranoia maken een einde aan zijn wetenschappelijke carriťre. Jaren later slaagt hij erin zijn ziekte de baas te worden en zijn wetenschappelijke arbeid weer te hervatten, echter nooit meer op zijn oude niveau.
  http://www.abeautifulmind.com/

 • A History of Violence
 • Tom Stall leidt een rustig leventje met zijn lieve echtgenote en familie in een klein stadje. Een onverwacht en bloederig incident zet hem echter in de schijnwerpers. Als een mafioso arriveert in het stadje, die denkt hem van een ver verleden te kennen, wordt Tom gedwongen om zijn familie te beschermen.
  http://www.historyofviolence.com/

 • A man apart
 • De film volgt de verrichtingen van de anti-drugsdivisie van de Amerikaanse douane in het zuiden van CaliforniŽ. Beambten Sean Vetter en Demetrius Hicks worden The Gunslingers genoemd vanwege hun 'urban' uitstraling. Ze komen in conflict met de drugsbaron Memo Gamboa. Wanneer hij gearresteerd wordt vult Diablo het machtsvacuŁm in. Vetter en Hicks moeten hun straatervaring gebruiken om te infiltreren in zijn organisatie.
  http://www.amanapartmovie.com/flash/index.html

 • A nightmare on Elm street
 • Tina (Amanda Wyss) rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte engerd met een zwarte hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker. Dat haar nachthemd scheuren vertoont, maakt haar nog niet echt bang. Maar als ze hoort dat haar beste vriendin Nancy (Heather Langenkamp) exact dezelfde droom heeft gehad, beginnen de zenuwen toch op te spelen. Het blijkt dat de vroegere kindermoordenaar Freddy Krueger (Robert Englund) in dromen binnendringt en je in die schijnwereld kan vermoorden.
  http://www.nightmareonelmstreet.com/

 • A Perfect Murder
 • Steven Taylor is een geslaagde zakenman in de financiŽle wereld van New York en heeft alles wat hij wil, behalve de liefde en trouw van zijn jonge, intelligente vrouw Emily. Ze wil meer dan die saaie wereld van haar man, en begint een hartstochtelijke affaire met de kunstenaar David Shaw. Na enkele maanden ontdekt Steven de affaire en bedenkt een plan voor de pefecte moord, met Emily als doelwit.
  http://aperfectmurder.warnerbros.com/

 • A sound of thunder
 • New York. Hi-tech superconcern waar Ben Kingsley de scepter zwaait en dat vooral gespecialiseerd is in het conserveren van dieren die dreigen uit te sterven. Zeer veel geld verdienen ze met een virtuele safari, waarbij tegen betaling, mensen via een hi-tech computer terug naar de pre-historie afgeschoten worden, alwaar ze op levensgrote in het wild levende levensechte dieren, waaronder dinosaurussen, jagen. Een en ander gebeurt onder stricte regels. Zo hebben de deelnemers speciale kleding, apart wapentuig en mogen ze absoluut niet van de baan afstappen waar ze oplopen en waar vandaan ze jagen. Wanneer een van de deelnemers aan deze safari toch van de baan afstapt en een flard van een vlinder aan zijn schoenzool blijft plakken, zet hij zonder het te weten een kettingreactie in gang die zijn weerga niet kent en de mensheid in zijn bestaan op alle fronten dreigt te vernietigen. Een team deskundigen moet terug zien te keren naar de pre-historische periode. Alleen door het restant van de vlinder terug te plaatsen in die tijd, kan de totale vernietiging van de mensheid worden voorkomen.
  http://asoundofthunder.warnerbros.com/

 • A.I. Artificial Intelligence
 • http://aimovie.warnerbros.com/

 • About a boy
 • Will is 38 maar gedraagt zich als een tiener. Hij is single, heeft geen kinderen en is nog steeds cool: hij rijdt in een snelle auto, gaat naar trendy clubs en weet welke sportschoenen je hoort te dragen. Hij heeft ook een perfecte manier gevonden om vrouwen te ontmoeten: hij gaat naar bijeenkomsten van alleenstaande ouders, waar veel vrouwen komen die een nieuwe leuke man zoeken, en doet alsof hij zelf ook een kind heeft. Via zo'n bijeenkomst onmoet hij Marcus, de oudste twaalfjarige jongen ter wereld. Marcus is een beetje vreemd: hij luistert graag naar Joni Mitchell en Mozart, hij zorgt voor zijn moeder en hij heeft zelfs nog nooit sportschoenen gedragen. Langzaam ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee.
  http://About a boy

 • About Schmidt
 • Warren Schmidt gaat met pensioen, en snel hierna overlijdt zijn vrouw. Hij moet zien te accepteren dat zijn dochter getrouwd is met een man die hij niet mag en dat zijn leven een mislukking is geworden.
  http://www.aboutschmidtmovie.com/

 • Adaptation
 • De film vertelt het verhaal van screenwriter Charlie Kaufman die probeert om Susan Orlean's non-fictie boek The Orchid Thief te verfilmen. Het boek is het verhaal van John Laroche, een plantendealer die zeldzame orchideŽn kloont en deze aan verzamelaars verkoopt. We zien de gebeurtenissen uit het boek terwijl we de pogingen van Kaufman zien om het boek naar film over te zetten.
  http://www.sonypictures.com/homevideo/adaptation-superbit/index.html

 • Aeon flux
 • In een verre toekomst hebben besmettelijke ziektes het grootste gedeelte van de wereldbevolking vernietigd. Er is nog maar ťťn beschermde stad, Bregna, die wordt omgeven door een soort muur. De stad wordt geleid door een aantal wetenschappers. Aeon Flux is de belangrijkste strijdster van de Monicans, een ondergronds rebellen-netwerk dat wordt geleid door de 'Handler'. Als Aeon een missie moet uitvoeren waarbij ze regeringsleider Goodchild moet vermoorden, ontdekt ze een belangrijk geheim, waardoor ze gaat twijfelen of ze wel aan de juiste kant staat.
  http://www.aeonflux.com/

 • After the sunset
 • Max Burdette (Pierce Brosnan), een oude meesterdief leeft samen met zijn vrouw teruggetrokken op een eiland en geniet hier van zijn welverdiende rust. Maar op een dag staat de FBI-agent die hem jaren achtervolgde voor de deur met wel een heel vreemde opdracht voor Max...
  http://www.afterthesunset.com/

 • Against the Ropes
 • Het waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promoter werd. De film legt zich vooral toe op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, ťťn van de boksers wiens carriŤre ze begeleidt.
  http://www.againsttheropes.com/

 • Alexander
 • Alexander de Grote was een Macedonische strijdheer die negentig procent van de toen bekende wereld veroverde door zijn leger 22.000 mijl in acht jaar af te laten leggen. Alexander trok via het Perzische Rijk naar Egypte en van daaruit naar India in het Oosten. Het verhaal richt zich op deze acht rumoerige jaren en op Alexander's relatie met zijn jeugdvriend en strijdmakker Hefaistion.
  http://alexanderthemovie.warnerbros.com/

 • All the King's Men
 • Willie Stark, een energieke plattelandsadvocaat, vecht zich een weg naar de top. Bijgestaan door zijn onwrikbare secretaresse Sadie Burke en de journalist Jack Burden bereikt hij de functie van gouverneur. Eenmaal gekozen, maakt Willie schaamteloos misbruik van zijn charme om een woeste dictator te worden, maar zijn onstuitbare honger naar macht dreigt de koning en zijn koningsschap de das om te doen.
  http://www.sonypictures.com/movies/allthekingsmen/index.html

 • Aliens
 • Na 57 jaar hyperslaap wordt Ripley toevallig opgepikt door een ruimteschip. Ze krijgt tijd om zich te ontspannen en hoopt dat de nachtmerrie met het levensgevaarlijke buitenaardse monster eindelijk voorbij is. Helaas heeft een kolonie terraformers op de planeet LV-426 het ruimteschip ontdekt waar de Alien vandaan kwam. Een paar weken na Ripley's terugkeer verliest het controlecentrum het contact met LV-426. Ripley besluit om samen met een elite-commandogroep naar LV-426 te gaan om te kijken of ze de kolonisten kunnen helpen. Maar bij aankomst op de planeet blijkt dat de kolonie helemaal verlaten is. Of toch niet?
  http://www.foxhome.com/alienlegacy/html/alien3/alien3_frames.html

 • Alone in the dark
 • Edward Carnby is een detective die het paranormale en bovennatuurlijke onderzoekt. Hij probeert de moord van zijn beste vriend op te lossen en dat leidt hem naar gevaarlijke gebeurtenissen waarin blijkt dat demonen de wereld over komen nemen. Slechts hij en zijn ex-vriendin en antropologe kunnen de mensheid redden.
  http://www.aloneinthedarkthemovie.com/splash.html

 • Along came Polly
 • Reuben, doodsbang voor enig risico in zijn leven, wordt op z'n huwelijksreis bedrogen door z'n vrouw. Hij raakt hierna verzeild in een romance die zijn leven op z'n kop zet.
  http://www.alongcamepolly.com/index.php

 • Amadeus
 • We schrijven 1781 en Antonio Salieri (Abraham) is werkzaam als de competente hofcomponist van Keizer Jozef II. Wanneer Mozart (Tom Hulce) aan het hof arriveert, moet een verbijsterde Salieri vaststellen dat de goddelijke muzikale inspiratie waar hij zelf naar zoekt, werd geschonken aan een losbandige, hondsbrutale nar. Gek van jaloezie, besluit hij Mozart met alle mogelijke middelen te gronde te richten, misschien zelfs met moord.
  http://movies.warnerbros.com/amadeus/

 • American Beauty
 • Voor de buitenwereld lijkt het alsof Lester Burnham een perfect leventje leidt: een mooi huis, goede baan, mooie vrouw, en een leuke dochter. In werkelijkheid raakt Lester echter in een steeds diepere depressie: de relatie met z'n vrouw stelt weinig voor, met z'n dochter praat hij bijna nooit, en hij is z'n baan meer dan zat. Als hij in contact komt met z'n nieuwe buurjongen leert hij het leven weer waarderen: hij stopt met werken, wordt verliefd op een vriendin van z'n dochter, begint weer te blowen, en begint te trainen.
  http://www.dreamworks.com/ab/

 • American History X
 • Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Wanneer Danny op school een enthousiast verslag maakt over Hitlers íMein Kampfí, stelt het schoolhoofd hem voor de keus, of een opstel schrijven over zijn broer Derek, of van school getrapt worden. Dereks haat tegen andere rassen vloeit voort uit de moord op zijn vader. Derek sluit zich aan bij een bende en belandt in de gevangenis voor moord. Weer vrij is Derek veranderd. Hij beseft dat hij er door zijn eigen bende was bijgelapt en wil een aantal mensen een lesje leren, waaronder zijn eigen broertje...
  http://www.historyx.com/

 • American Pie
 • Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.
  http://www.americanpievideo.com/

 • American Pie 4, Band camp
 • Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland ...
  http://www.americanpiemovie.com/

 • Amsterdamned
 • Een psychopatische moordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op de meest onverwachte momenten en plaatsen op en maakt het ene na het andere slachtoffer. Er heerst een sfeer van terreur in de stad. Politiedetective Eric Visser gaat op zoek naar de moordenaar, maar het onderzoek schiet niet echt op. Tot Visser de hulp inroept van een duikersvereniging. Zo maakt hij kennis met de knappe Laura. Zijn nieuwe vriendin en zijn dochter komen uiteindelijk dichter bij de dader dan hijzelf...
  http://www.nederlandsespeelfilm.nl/Amsterdamned.html

 • An Unfinished Life
 • Verhaal over een armoedige en misbruikte jonge moeder, Jean Gilkyson. Als enige uitweg uit de misŤre voor haar en haar dochtertje, trekt ze in bij haar schoonvader op zijn ranch in Wyoming. Een vreemde situatie, aangezien ze elkaar al jaren niet meer gezien hebben.
  http://www.miramax.com/anunfinishedlife/

 • Analyze That
 • Mafiabaas Paul Vitti zit in de gevangenis en heeft serieuze bijstand nodig als hij er weer uit komt. Vanzelfsprekend keert hij weer terug bij zijn psychiater Dr. Ben Sobel voor hulp, en komt erachter dat Sobel zelf wel wat hulp kan gebruiken. Sobel heeft namelijk de praktijk van de familie ge-erft, met als bijkomend effect een hoop stress.
  http://analyzethatmovie.warnerbros.com/teaser.html

 • Analyze this
 • Paul Vitti is een maffiabaas die, zonder dat zijn handlangers of vijanden dit mogen weten, diep in de psychologische problemen zit. Op aanraden van zijn beste vriend wil hij in therapie gaan bij een psychiater, Ben Sobol. Helaas vertrekt de zielenknijper net met vakantie om te gaan trouwen en hij wimpelt Vitti af. Met enkele moeilijk te weerleggen argumenten, waaronder een gratis duik in een haaienbad, wordt Sobol toch overtuigd om Vitti aan te nemen als patiŽnt.
  http://www.analyzethis.com/

 • Angel Eyes
 • Op een avond wordt de agente Sharon Pogue bijna het slachtoffer van een fatale aanslag, tot de mysterieuze vreemdeling Catch haar redt. Wanneer de twee verliefd worden ontdekken ze de waarheid over elkaar, en worden ze gedwongen om de geheimen uit elkaars verleden te accepteren.
  http://angeleyesmovie.warnerbros.com/index_flash.html

 • Anger Management
 • Dave Buznik is een zakenman die onterecht op een zelfbeheersingscursus wordt gestuurd. Daar ontmoet hij een instructeur die zelf nogal problemen heeft met zijn zelfbeheersing.
  http://www.sonypictures.com/homevideo/angermanagement/index.html

 • Aquamarine
 • Twee 12-jaar oude meisjes komen geregeld in een bepaald resort aan het strand. Op een dag, na een flinke storm, vinden ze Aquamarine, een zeemeermin, in het zwembad van het resort. Aquamarine wordt dan ook nog eens verliefd op de jongen die achter de bar staat bij het resort en de twee meisjes moeten haar helpen een afspraakje te regelen.
  http://www.aquamarinemovie.com/

 • Apt Pupil
 • De jonge Todd Bowden ontdekt dat de oude Arthur Denker die in de buurt woont een nazi-oorlogsmisdadiger is. Bowden confonteert hem hier mee, en biedt hem een deal aan: Bowden vertelt het niet tegen de politie, en in ruil moet Denker hem verhalen vertellen over de concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog. Denker gaat hiermee akkoord en Bowden bezoekt hem regelmatig. De verhalen die Bowden hoort beginnen echter langzaam zijn persoonlijkheid aan te tasten.
  http://www.mckellen.com/cinema/apt/index.htm

 • Antz
 • Z is een werkmier die zich maar onbelangrijk voelt tussen de duizenden andere mieren. Als hij de princes Bala ontmoet is hij gelijk verliefd. Hij ruilt plaats met zijn vriend Weaver, een soldaat, om tijdens een parade Bala van dichtbij te kunnen zien. Helaas breekt net op dat moment oorlog uit, en moet Z als soldaat aan de slag. Hij groeit uit tot een held.
  http://www.movie-page.com/1998/Antz.htm

 • Are we there yet?
 • Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..
  http://www.sonypictures.com/movies/arewethereyet/site/

 • American Gun
 • Verscheidene verhaallijnen worden door elkaar verweven om een beeld te geven hoe het wapenbeleid in de Verenigde Staten individuele levens beinvloed. Onder meer de eigenaar van een wapenwinkel, een alleenstaande moeder en een schoolhoofd krijgen te maken met de gevolgen van de wapens in de maatschappij.
  http://americangun-movie.com/filmmakers_ted.htm

 • Around the world in 80 days
 • Passepartout is een Chinese dief die een waardevol Boeddhistisch erfstuk steelt en zich vervolgens wil schuilhouden in het reizende gezelschap van de excentrieke Londense uitvinder en avonturier Phileas Fogg. Fogg is een weddenschap aangegaan met de leden van zijn herenclub om binnen tachtig dagen rond de wereld te reizen. Tijdens zijn rondreis gebruikt Passepartout met regelmaat zijn geweldige vechttechnieken om Fogg te verdedigen tegen de vele gevaren die zij tegenkomen. Een grote bedreiging vormt een hun achterna reizende detective, die er van uitgaat dat Fogg voor zijn vertrek de Bank of England heeft overvallen.
  http://disney.go.com/disneyvideos/liveaction/80days/main_flash.html

 • Art School Confidential
 • Jerome start als eerstejaars student aan de prestigieuze "East Coast Art School" en droomt ervan om de grootste kunstenaar ter wereld te zijn. Op school zitten de meest uiteenlopende kunstzinnige typetjes en al snel ontdekt Jerome dat zijn stijl en arrogantie hem niet verder brengen. Wanneer hij dit inziet onderneemt hij een alles-of-niets actie om bekend te worden in de kunstwereld en tegelijkertijd ook het hart van het mooiste meisje van school voor zich te winnen.
  http://www.sonyclassics.com/artschoolconfidential/

 • Assault on Precinct 13
 • Terwijl het einde van het jaar nadert, staat Precinct 13, ťťn van de oudste politieposten van Detroit, op het punt gesloten te worden. Jake Roenick (Ethan Hawke) is ťťn van de weinige agenten die nog dienst heeft. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop (Laurence Fishburne), worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13 totdat de wegen weer begaanbaar zijn. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door twee gemaskerde mannen die erop uitzijn om Bishop te bevrijden. De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat Precinct 13 een lange, bloederige nacht te wachten staat.
  http://www.ap13movie.com/home.php

 • Austin Powers in Goldmember
 • Dr. Evil en Mini-Me zijn ontsnapt uit hun gevangenis, om vervolgens samen met de slechte Goldmember een plan voor wereldheerschappij te verzinnen. Dit plan bestaat uit flink wat tijdreizen, en het kidnappen van de spion Nigel Powers, de vader van geheim agent Austin Powers. Terwijl Austin Dr. Evil, Mini-Me en Goldmember door de tijd achterna reist stopt hij in 1975. Hier krijgt hij hulp van een oude vriendin, detective Foxy Cleopatra.
  http://www.austinpowers.com/

 • A Home at the End of the World
 • Bobby (Colin Farrel) en Jonathan ontmoeten elkaar op school in de jaren 60. Wanneer Bobby's broer om het leven komt, stort zijn wereld in. Kort daarop verliest hij ook nog zijn beide ouders en gaat Bobby bij zijn schoolvriend Jonathan en diens ouders wonen die hem opnemen als hun tweede zoon. Jonathan en Bobby hebben een bijzondere band en experimenteren zelfs seksueel met elkaar. Wanneer Jonathans moeder (Sissy Spacek) hen betrapt, besluit Jonathan zo snel mogelijk het huis uit te gaan. Jaren later zoekt Bobby Jonathan op in New York en raakt verliefd op diens huisgenoot Clare (Robin Wright-Penn). Spanningen tussen de drie ontstaan wanneer de grenzen vervagen wie nu van wie houdt.
  http://wip.warnerbros.com/ahome/

 • A Very Long Engagement
 • Tijdens de Eerste Wereldoorlog krijgen vijf mannen in de Somme de opdracht zich naar de eerste vuurlinie te begeven. Een krijgsraad heeft beslist hen te straffen en in deze verlaten streek achter te laten, zodat ze in de strijd gedood zullen worden. Het is daar dat ze sterven. Alleen een jong, gehandicapt meisje, dat verloofd was met een van de verdwenen mannen, krijgt informatie die haar doet vermoeden dat hij het overleefd heeft. Zij besluit zich dan in te zetten voor een lange, moeilijke en vaak frustrerende zoektocht om de waarheid te ontdekken.
  http://wip.warnerbros.com/avle/

 • A Walk to Remember
 • De film gaat over een (populaire) jongen, Landon Carter (Shane West) en Jamie Sullivan (Mandy Moore), de dochter van de dominee, die zich niet druk maakt over wat anderen van haar vinden. Deze twee komen gedwongen bij elkaar, als Landon voor straf in het schooltoneelstuk moet spelen. Landon komt erachter dat hij steeds meer verliefd op haar wordt, een meisje met een grote passie voor het leven en met een groot geheim.
  http://www2.warnerbros.com/walktoremember/main.html

 • Alex & Emma
 • Alex is een schrijver met een writer's block en bovendien torenhoge gokschulden. Om zijn schuld af te kunnen betalen zal hij zijn boek in 30 dagen af moeten krijgen, anders is hij de prooi van de schuldeiser. Hij huurt stenografe Emma in om hem te helpen. Wanneer hij haar zijn verhaal dicteert, oppert Emma telkens een andere draai aan iedere verhaallijn. Haar intrigerende ideeŽn stimuleren Alex en zijn boek.
  http://alexandemmamovie.warnerbros.com/

 • Around the Bend
 • Het verhaal wordt verteld van 4 generaties mannen die door het lot worden samengebracht en hierdoor de kans krijgen om een familiedrama uit het verleden uit te zoeken.
  http://wip.warnerbros.com/aroundthebend/

 • A Scanner Darkly
 • In de nabije toekomst heeft Amerika de strijd tegen drugs verloren en laten geheimagenten naast hun identiteit ook hun gezicht veranderen. Fred (Keanu Reeves) is zoín undercoveragent, die een probleem krijgt wanneer hij teveel drugs (het populaire Substance D.) gebruikt, waardoor hij schizofreen wordt. Hierdoor onstaat Fred's alter ego Bob, een meedogenloze drugsdealer.
  http://wip.warnerbros.com/ascannerdarkly/

 • ATL
 • Het verhaal over vier jongeren uit de achterbuurten van Atlanta, die op een belangrijk punt in hun leven staan, na high school afgemaakt te hebben. Hip-hop en rollerskaten nemen het belangrijkste deel van hun leven in de tussentijd in. In en om de rollerskatebaan ontstaan vriendschappen, ruzies, liefdes en een hevige concurrentiestrijd.
  http://www2.warnerbros.com/atl/

 • American Dreamz
 • Martin Tweed (Hugh Grant) presenteert het immens populaire Amerikaanse Idols-achtige tv-programma American Dreamz. De van zelfliefde ťn zelfhaat vervulde Tweed is altijd op zoek naar nieuwe idolen. Hij doet er alles aan om de kijkers aan zich te blijven binden. Zijn vasthoudendheid staat op het punt om alles te overtreffen. Voor dit seizoen heeft Tweed een verrukkelijke groep kandidaten waaronder Sally, een konkelende, charmante bitch met een trouwe, suffe oudere vriend, en Omer, een klunzige terrorist in spe met een voorliefde voor show tunes. Als Tweed de president van de VS (Dennis Quaid), wiens populariteit wel 'n zetje kan gebruiken, weet te strikken als jurylid, is alles gereed voor een programma dat de natie nooit meer zal vergeten.
  http://www.americandreamzmovie.com/index1.html

 • Accepted
 • Komedie over een middelbare scholier, Bartleby "B" Gaines, die een unieke manier vindt om zijn ouders te slim af te zijn en onder studeren uit te komen: samen met zijn vrienden een eigen hogeschool oprichten.
  http://www.acceptedmovie.com/index1.html


official-movie-site.startspin.nl linkoverzicht
© 2018 StartSpin.nl

Counter Stats
new gaming consoles
new gaming consoles Counter